vrijdag 28 januari 2011

Eindelijk foto-weer

Er lagen al weer wat sieraden klaar om op de foto gezet te worden, maar het was steeds zo donker dat ik maar even gewacht heb. Nu kan ik mijn laatste creaties laten zien:

Hanger Lotus naar een patroon van Sabine Lippert.
De blauwe heb ik het eerst gemaakt en heeft helaas een fout. Aangezien ik nogal perfectionistisch ben aangelegd (althans wat het maken van sieraden betreft hihi), wordt deze binnenkort een keer uitgehaald en opnieuw gemaakt.
 
Het leek me ook wel leuk om zo'n hanger te verwerken tot ring, wat moet je anders met zoveel hangers, nietwaar. Dit is het resultaat, niet erg praktisch maar wel leuk om te zien:

 

En ook dit is een patroon van Sabine Lippert, armband Glacier. Ik vind 'm geweldig geworden met al die Swarovksi rivolistenen.

 

11 opmerkingen:

 1. Zo dan jij hebt ook niet stilgezeten Petra
  Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt heel mooi geworden Petra. En ik herken dat er mag geen fout in een sieraad zitten. Ik haal dan ook alles uit en maak hem overnieuw. Fijn weekend. Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat zijn ze mooi....kan helaas door mijn reuma geen ringen dragen....snik....arme ikke......hahahahha!! liefs fijn weekend van mij.....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. To make a ring from the Lotus pendant is such a nice idea!!!
  Brava!!!

  Greetings Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige ik zit mooi te wezen ring Peetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heeeeel mooi,en om dan van een hanger een ring te maken,briljant!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi en net niet te groot maar mooi opvallend.

  Petje af.

  gr. Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een kunstwerkjes en wat knap... Ik heb er echt bewondering voor. Zit te bedenken hoe je dat hebt gedaan, maar kom er niet helemaal uit..
  dus blijft het uniek.
  Hartelijke groeten en mijn complimenten voor de blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er werkelijk prachtig uit! Weet je wat denk ik ook heel mooi is om je sieraden op te fotograferen? Op een glasplaat. Dan gaan ze nog meer schitteren.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen